طرح کسب کار و راه اندازی روغن کشی از دانه های روغنی کلزا

امروزه با بهره گیری از ارقام جدید، کیفیت و کمیت روغن کلزا به منظور مصرف خوراکی افزایش یافته
است و به دلیل مصارف گوناگون و متنوع دانه کلزا از جمله با ارزش ترین گیاهان روغنی بویژه در مناطق
معتدل در دنیا محسوب می گردد. این گیاه پس از سویا و نخل روغنی سومین رده را از نظر تولید روغن
گیاهی در جهان دارا می باشد.

در کشور ایران زراعت کلزا در بین دانه های روغنی معمول پدیده ای جدید به شمار می آید. بنا به نتایج
موجود با وجود برنامه های مختلف در زمینه توسعه سایر گیاهان روغنی مانند سویا، آفتابگردان در سالهای
اخیر بدلایل مختلفی امکان توسعه آن ها میسر نگردیده است لیکن سازگاری کلزا در اغلب مناطق کشور با
توجه به ارقام و تاریخ های کاشت مناسب، موفق بوده است و با توجه به شرایط آب و هوایی کشور این گیاه
می تواند به عنوان زراعت اصلی و زارعت ثانویه نیز مطرح باشد .کشت کلزا به صورت آزمایشی و محدود از
اواخر دهه ۱۳۴۰ شمسی آغاز گردید. این تلاش ها از حدود ۲۰ سال پیش بصورت موثرتری جهت انتخاب ارقام
مناسب کشت در ایران ادامه یافتند. بذور کلزا از کشورهای مختلف دنیا تهیه و در مناطق مختلفی از جنوب
تا شمال کشور کشت گردید تا سازگاری اقلیمی ارقام کلزا و امکان تولید گسترده آنها مشخص گردد. پس از
گذشت چند سال از کشت کلزای اصلاح شده در نقاط مختلف کشور، نشانه های از یک موفقیت خبر می
دهد. میزان تولید کلزا در سال ۸۱ نسبت به سال ۷۵ حدود ۲۶ برابر رشد داشته و همچنین سطح زیر کشت
کلزا افزایش حدود ۲۰ برابر را نشان می دهد.

?یکی از پر طرفدارترین و پر سود ترین کسب و کارها

?فصل اول : خلاصه گزارش
?فصل دوم : معرفی طرح و سابقه
?فصل سوم : مطالعه بازار
?فصل چهارم : مواد اولیه و تاسیسات
?فصل پنجم : مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی
?فصل ششم : منابع نیروی انسانی
?فصل هفتم : فنی و مهندسی
?فصل هشتم : برنامه اجرائی و بودجه بندی
?فصل نهم : برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

?خلاصه طرح :
?موضوع طرح : طرح روغن كشی از دانه های روغنی
?نوع تولیدات وظرفیت : روغن خام ،كنجاله
?تعداد شاغلین
?مشخصات سرمایه گذاری طرح
?سرمایه گذاری كل طرح
?سرمایه گذاری ثابت
?سرمایه در گردش
?در آمد سالیانه
?سود ویژه
?دوره بازگشت سرمایه
?% نرخ باز دهی سرمایه

♦️?کارآفرینی و کسب درآمد ختی با سرمایه کم

? زود بازده

RIAL 99,000 – خرید

دیدگاه ها

You must log in to submit a review.