توليد کيک و کلوچه با جايگزيني قند مايع خرما به جاي شکر به عنوان تنقلات و گاهي به عنوان غذاي اصلي مورد استفاده
قرار ميگيرد که قندهاي موجود در خرما بيشتر از نوع احيا ء كننده آن يعني فروكتوز و گلوكز است .

طرح کسب کار و راه اندازی تولید کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما بجای شکر

اين قندها در مقايسه

اين قندها در مقايسه باساكاروز (شكر معمولي) داراي مزاياي نسبي بسيار خوبي مي باشند كه از جمله آنها مي توان به بهداشتي و طبيعي بودن آنها و همچنين قدرت شيرين كنندگي بيشتر اشاره كرد . طبيعي بودن قندهاي احياء كننده، سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبي مانند چاقي ، فشارخون، مشكلات قندي و ديابتي كه از خصوصيات لاينفك مصرف شكر معمولي
(ساكاروز) است مي باشد بنابراين با عنايت كامل به خصوصيات فوق الذكر از قند مايع خرما بعنوان عامل شيرين كننده در تهيه شيريني هاي آردي(شيره خرما بعنوان شيرين كننده قوي در ساخت انواع بيسكويت ها ، كيك ها ، شيريني ها و
قابليت استفاده دارد) استفاده مي نمايد.

? ? طرح زود بازده تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما بجای شکر

✅گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

?اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری

? فهرست مطالب :

?- معرفی محصول

?- وضعیت عرضه و تقاضا

?- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید

?- برآورد حجم سرمایه گذاری

?- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

مناسب برای کسب کار های خانگی

RIAL 99,000 – خرید

دیدگاه ها

You must log in to submit a review.